З 28 травня по 28 червня 2024 року Українським державним центром позашкільної освіти спільно з Військово-музичним управлінням Збройних Сил України, ГОВО «Коло.Медіа» було проведено Всеукраїнський фестиваль-конкурс інструментального мистецтва "Армія дітям".

Фестиваль проводився з метою посилення військово-патріотичної свідомості юних українців, популяризації різних видів самодіяльного мистецтва, розвитку дитячого інструментального мистецтва та духових оркестрів, а також виховання активної громадянської позиції у нашої молоді.

Фестиваль-конкурс проводився у заочному/онлайн форматі. У ньому взяли участь 24 колективи (800 вихованців) з 10-ти областей України.

Всеукраїнський фестиваль-конкурс інструментального мистецтва "Армія дітям" став справжнім святом української та зарубіжної музики та таланту. Він не лише продемонстрував високий рівень майстерності юних виконавців, а й сприяв розвитку дитячого інструментального мистецтва в Україні, вихованню патріотизму та любові до рідної культури.

Журі, до складу якого увійшли відомі українські музиканти та педагоги, оцінювало майстерність виконання, артистизм та емоційну виразність юних виконавців.

Учасники фестивалю-конкурсу змагалися у декількох вікових категоріях та номінаціях, представляючи сольні та колективні виконання музичних творів.

Вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості м. Горохів Горохівської міської ради стали переможцями у номінації "Краще колективне виконання твору", молодша та змішана вікові категорія:

  • Вихованки Ансамблю бандуристів «Срібні струни» Ящик Уляна ,Сокол Олександра, Стецюк Марія, (керівник Марія Василівна Стецюк) здобули І місце.
  • Ансамбль гітаристів (керівник Ігор Олександрович Касько) здобув ІІІ місце.

Вітаємо наших переможців, бажаємо подальшого творчого розквіту та нових звершень!